Megjelenés

Fazekas Bálint: 5 km futás azonnal kiszűri az érdekembereket

Fazekas Bálint mindig is biztos volt abban, egyszer tovább fogja vinni a családi céget, amit édesapja 30 évvel ezelőtt alapított.

A generációváltás végül a tervezettnél jóval korábban lett időszerű, Bálint pedig sikerrel vette az új kihívásokat, ma az Euronics Magyarország / Vöröskő Kft. kereskedelmi ügyvezetője. A folyamat nemcsak zökkenőmentes volt, de a friss lendület új növekedési pályára állította a céget egy olyan időszakban, amikor a pandémia miatt öt hétre az áruházlánc minden üzletét be kellett zárni. A sikeres generációváltás mögötti rengeteg munkát, hosszú felkészülést és apa-fia beszélgetést nem lehetett megkerülni, abban a két dologban viszont mindketten egyetértenek, hogy a család az első és a célokért keményen kell küzdeni. A generációváltás lehetőség vagy teher a következő nemzedék számára? Hogyan meríthetsz erőt a kihívásokból és hogyan lehet kiszűrni az érdekembereket?

8 kérdés és 8 válasz Fazekas Bálinttal

Az Igényesférfi.hu online magazin 8. születésnapját megújulással és egy rendhagyó videós interjúsorozattal ünnepeljük. 18 ismert és szakmájukban kiemelkedőt alkotó embert kérdeztünk, akik gondolkodás nélkül mondtak igent a formabontó felkérésre. Tarts velünk a folytatásban is!

Forrás: Fazekas Bálint: 5 km futás azonnal kiszűri az érdekembereket – Igényesférfi.hu (igenyesferfi.hu)

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.